Titel, nyckelord, aka m.m. Person Nyheter

Spoilers & avslöjanden

Spoiler eller avslöjanden. Här kan du se alla spännande avslöjanden - som t.ex. hur filmen slutade. Du kanske somnade ifrån, eller inte missade filmen/serien - här får du svaren från Silverscreens medlemmar.

VARNING! Här avslöjas handling och andra viktiga händelser ur massor av filmer och tv-serier!

 

Belly of the Beast

Belly of the Beast


Action från 2003
den 21 maj 2008 av TheGothicWolf7
Filmen slutar med att Sunti (Byron Mann), killen som Jake (Steven Seagal) räddar livet på i början av filmen dör... Han blir skjuten när han skyddar Jakes dotter, Jessica (Sara Malakul Lane) och senator Windthorpe's dotter Sarah (Elidh MacQueen). Han dör i Jake (Steven Seagal) famn... Jake, Jessica och Lulu sprider Sunti's aska... THE END...

Belly of the Beast

Belly of the Beast


Action från 2003
den 21 maj 2008 av TheGothicWolf7
Sarah sitter på knä framför sin tältsäng i den cell hon hålls fången av sina kidnappare. Hon ber till sin döda mamma att hitta pappa, Jake (Steven Seagal). Samtidigt ligger Jake (Steven Seagal) på sitt hotelrum och titta på sin fru's ring och pussar den.

Nikos - The Impaler

Nikos - The Impaler


Skräck från 2003
den 17 oktober 2007 av Brynjard
I slutet så dyker Adolf Hitler upp och blir sprängd i småbitar av Nikos!

Nikos - The Impaler

Nikos - The Impaler


Skräck från 2003
den 17 oktober 2007 av Brynjard
Mot slutet av filmen så kommer Lloyd Kaufman från Troma på besök i en vidohandel och signar Troma-filmer.. Han blir tyvärr mördad av Nikos.. Haha, ett guldkorn!

Maniac

Maniac


Skräck från 1980
den 23 september 2007 av Brynjard
Se upp för Engelska utgåvan som visserligen är billig men också full av klipp.

The Faculty

The Faculty


Skräck från 1998
den 6 augusti 2007 av JuNiJo
Det är Marybeth som är "mamma" Alien och det är Casey som räddar hela världen!

Dodgeball: A True Underdog Story

Dodgeball: A True Underdog Story


Komedi från 2004
den 13 juni 2007 av Dolphin
White Goodman lag i Dodgeballturneringen vinner finalen.

Blood Diamond

Blood Diamond


Äventyr från 2006
den 30 maj 2007 av Dolphin
Danny Archer dödar sin chef Colonel Coetzee när han försöker döda honom och ta den stora rosa diamanten.

Den där Mary

Den där Mary


Komedi från 1998
den 28 maj 2007 av Dolphin
Det blir till sist Ted Stroehmann (Ben Stiller) som vinner Mary Jensens (Cameron Diaz) hjärta och blir i hop med henne.

Bortspolad

Bortspolad


Animerad från 2006
den 27 maj 2007 av Dolphin
Robby räddar Rita i från den slemmige skurken och hans kusin Le frog, the hitman och hans lilla armé och han förhindrar också att ett samhälle översvämmas i slutet av filmen.

Arachnophobia

Arachnophobia


Skräck från 1990
den 27 maj 2007 av Dolphin
Dödsfallen i Jerrys hemstad beror på att en spindel i från Amazonas djungler vars bett är giftig och kan döda har kommit tillsammans med hans kista till hans hemstad.

Big

Big


Komedi från 1988
den 27 maj 2007 av Dolphin
I början önskat Josh att han ska få bli vuxen på ett tivoli och hans önskan går i uppfyllelse. I slutet av filmen går Josh's (Tom Hanks) andra önskan i uppfyllelse, han förvandlas i från en vuxen man till ett barn.

Anger Management

Anger Management


Komedi från 2003
den 27 maj 2007 av Dolphin
Dave Buznik (Adam Sandler) blev blåst av Doktor Buddy Rydell (Jack Nicholson). Rättegångar, slagsmål och allting hade drabbat Dave för att hans fru ville att han skulle gå i terapi och få hjälp med sin ilska.

Vad kvinnor vill ha

Vad kvinnor vill ha


Komedi från 2000
den 26 maj 2007 av Dolphin
Nick Marshall (Mel Gibson) blir av med sin förmågan som innebär att han kan höra vad kvinnor tänker i slutet av filmen när han blir träffad av blixten.

Armageddon

Armageddon


Action från 1998
den 23 maj 2007 av Dolphin
I slutet av filmen när de ska spränga i meteoren uppstår det ett problem, man måste spränga bomben manuellt, med andra ord måste en stå kvar på meteoren och sprängas i tusen bitar. Och den som gör det är Harry S. Stamper (Bruce Willis).

Million Dollar Baby

Million Dollar Baby


Drama från 2004
den 22 maj 2007 av Dolphin
I slutet av filmen när Hillary Swank i princip har dött och hålls i liv med hjälp av en maskin, så rycker Frankie ut sladden för att hon inte ska känna någon smärta. Detta är ett sorgligt men ett fantastiskt slut.

Krigets regler

Krigets regler


Thriller från 2000
den 21 maj 2007 av Dolphin
Folkmassa som var aggresiv hade vapen och började skjuta först i mot Childers män. Childer döms icke skyldig av krigsrätten.

På andra sidan häcken

På andra sidan häcken


Animerad från 2006
den 20 maj 2007 av Dolphin
Det slutar givetvis lyckligt. Björnen dör, skadedjursutrotaren och tanten som var lite för pedantisk åkte i fängelse. Alla djuren levde sedan lyckliga i alla sina dar, inklusive RJ som i från början försökte lura de. Maten? All mat som de förstördes, det slutar med att ekorren på något fantastiskt och makalöst sätt lyckas fylla hela stammen med "nötter ?".

Lucky Number Slevin

Lucky Number Slevin


Action från 2006
den 11 februari 2007 av Maduson
Ett alternativt slut filmades, och då dödar Slevin Lindsey, men det ansågs för mörkt.

Höstlegender

Höstlegender


Drama från 1994
den 11 februari 2007 av Maduson
Samuel dör under sin tjänstgöring i kriget och lämmar Susannah ensam med hans bröder och far. Efter brodens död flyr Tristan av skuldkänslor och håller sig undan i månader. Alfred försöker närma sig Susannah men utan någon ömsesidig respons. När Tristan väl kommer tillbaka börjar Susannah och Tristan närma sig varann och förälskar sig sedan i varandra. Kemin som funnits där får utlopp. Alfred är besviken på Tristan som stulit Susannah både från Samuel och honom och flyttar in till stan och blir en framgångsrik affärsman. Men Tristan har fortfarande svårt att släppa lillebroderns död och böjar lyssna på björnens röst inom honom och lämnar sedan gården, Susannah och hans far till deras öden. Susannah vädjar honom att stanna, men lovar att hon kommer vänta på honom förevigt. Månaderna går och Tristan syns inte till, han lever med infödingar och börjar glömma bort sitt tidigare liv, och skickar sedan ett brev till Susannah som säger att hon ska glömma allt de någonsin hade tillsammans. Han ber henne gifta sig med någon annan. Susannah blir förkrossad och Alfred tröstar henne och förkastar sin bror. Efter år av tystnad återvänder till slut Tristan, till gårdens medlemar och faderns förtjustning. Men Col. William har fått en stroke och är mycket svag. Tristan får veta att Susannah har gift sig med Alfred och har ett flott hus i stan. Tristan och Isabel Two börjar då fatta tycke för varandra och kärlek uppstår mellan dom, de gifter sig och får slutligen två barn, till Susannahs förkrossning, då hon och Alfred fortfarande inte fått några. För att tjäna pengar börjar Tristan blanda sig in i spritsmugglig, och riskerar därför hela sin familjs liv, då de mäktiga männen i staden inte gillar att ha konkurrens, han varnas en gång men den andra gången, går ett skott fel och landar på Tristans fru Isabel Two som dör. Tristan misshandlar en av poliserna kraftigt och hamnar i fängelse för det. Susannah hälsar på honom, och öppnar sitt olyckliga hjärta för honom, men utan någon framgång, då Tristan ber henne att gå. Efter en fest går Susannah upp på sitt rum och skjuter sig själv. Alfred tar henne hem till gården, och begraver henne där tillsammans med Samuel och Isabel Two. Poliser som kommer för att avrätta Tristan blir själv avrättade av både Col. William och Alfred själv. Tristan måste nu fly än en gång och ber Alfred ta hand om hans två barn. Tristan är den siste som dör i filmen, som gammal man i en fight med sin björn. Det var en bra död.

The Departed

The Departed


Kriminalare från 2006
den 9 februari 2007 av Kurre92
Frank Castello blir skjuten ihjäl av sin egna uppfostrande Colin Sullivan, som är undercover på polisen.

The Prestige

The Prestige


Drama från 2006
den 9 februari 2007 av Kurre92
I slutet blir Alfred Borden hängd för att han blev misstänkt på Robert Angier's Frus död. Men det är inte slut, Alfred Borden hadde en ''tjänare'' vid namnet Sullen Warder. Varje gång Alfred gjorde ett troll trick så bytte de roller. Sullen Warder och Alfred Borden är tvilling bröder. När Alfred dör, så är det en Alfred kvar.

De misstänkta

De misstänkta


Action från 1995
den 9 februari 2007 av Kurre92
I slutet av filmen avslöjas att Kevin Spacey, som spelar Verbal, egentligen är den fruktade Keyser Söze.

Rocky Balboa

Rocky Balboa


Sport från 2006
den 8 februari 2007 av Kurre92
I början av filmen så är Rocky hos sin fru Adrian som är död och begravd. Rocky brukar vara vid graven och sitta på en trä stol som han gömmer i ett träd.

Sagan om Ringen: Sagan om Konungens återkomst

Sagan om Ringen: Sagan om Konungens återkomst


Fantasy från 2003
den 8 februari 2007 av Kurre92
I slutet så ska Frodo ska kasta ner ringen i lavan, men det gör han inte. Han blir ''besatt'' av den och vägrar kasta ner ringen. Senare kommer Gollum och hoppar på Frodo för att ta ringen av han. Plötsligt så biter Gollum av Frodo's finger.

Inga fler sidor 1 2 3 Nästa sida

Visar sida 1 av totalt 3 sidor.

Användarnamn

Lösenord

Logga in på Silverscreen

Bli medlem
Glömt lösenord
filmBuzz

I örnens klor
den 18 augusti 2012
Filmen verkar gå med olika titlar. Orginaltitel Shining Through. ...

Gudfadern
den 18 augusti 2012
Läste att Al pacino inte alls är särskilt nöjd över sina ...

The West Wing
den 3 januari 2012
I serien drabbas presidentens närmaste man av en hjärtattack. ...

The Great Dictator
den 26 augusti 2011
Enligt Hitlers adjutant såg Hitler filmen minst två gånger men ...

Battleship
den 27 juli 2011
På filmens huvudsida eller i TrailerFlow kan du nu se en trailer ...

Tintin och Enhörningens Hemlighet
den 23 juli 2011
Tyvärr så kommer vi inte få se Professor Kalkyl i den här ...

Sherlock Holmes: A Game of Shadows
den 13 juli 2011
Nu finns en Trailer där vi även får se Noomi Rapace, den kan ses ...

Mission: Impossible Ghost Protocol
den 30 juni 2011
Första riktiga trailern är här - du ser den på ...

Visa alla buzz »

Följ all filmBuzz via SilverBuzzing på Twitter
och få reda på det senaste direkt ...Populära filmtrailer

1. Varning för vilda djur
2. Knight and Day
3. X-Men: First Class
4. The Last Airbender
5. Kärlek på italienska
6. Sex and the City 2
7. The Twilight Saga: Eclipse
8. Kommissarie Späck
9. Scott Pilgrim vs. the World
10. Inception

Visa alla populära »kändisBuzz

Bette Midler
den 3 november 2011
Bette säljer de flesta av sina scen och filmkostymer på auktion ...

John Cusack
den 12 juli 2011
John sägs ska ersätta Tobey Maguire i filmen The ...

Jason Bateman
den 10 juni 2011
Jason Bateman är klar för att spela mot Vince Vaughn i kommande ...

Matt Reeves (I)
den 25 maj 2011
Regissören Matt Reeves känd för Cloverfield och "Let Me In" är ...

Noomi Rapace
den 20 april 2011
Inspelningarna av Prometheus har precis börjat och Michael ...

Visa all kändisBuzz »

Följ all kändisBuzz via SilverBuzzing på Twitter
och ha stenkoll på allt filmfolk ...


Forumnytt

Jag vill bli ungdom/barn Skådespelare!?
den 8 oktober 2012
Bli barnskådis?
den 8 maj 2012
Bli barnskådespelare?
den 8 maj 2012
Aliens vs.ninjas 2010 och en del till
den 9 februari 2012
Independentbolag
den 7 februari 2012

Fler nya inlägg »Kommentarer

The Life of Pi
den 18 juli 2019
En väldigt bra och inspirerande överlevarfilm. En touch av Cast ...

The Cabinet of Dr. Caligari - Das Kabinett des Doktor Caligari
den 16 juli 2019
En klassisk stumfilm väl värd att se. En föregångare och ...

Alias Smith and Jones
den 23 februari 2019
agen dominoqq

Late Night with Conan O'Brien
den 23 februari 2019
http://duitpoker.me/ come and visit the ...

Late Night with Conan O'Brien
den 23 februari 2019
duitpoker adalah Situs Poker Online masa kini teraman dan ...

Fler nya kommentarer »